יום חמישי, 9 בינואר 2014

המרכיב הסודי מארח את אורה קורן מבלוג הבישול בננה ספליט



צילום מהבלוג "בננה ספליט"
 
אני חושבת שכבר אמרתי את זה פעם, אבל אגיד שוב בכל זאת: אחת מתופעות הלוואי הנחמדות ביותר של כתיבת הבלוג היא היכרויות עם אנשים שלולא ״המרכיב הסודי״, לא נראה לי שהייתי פוגשת. קחו למשל את אורה קורן, כתבת כלכלית בעיתון ״דה מרקר״. מה הסיכוי שהיינו נפגשות? הרי אני ו״דה מרקר״ מתקיימים ביקומים מקבילים. אבל לשמחתי אורה אינה רק כתבת מוכשרת, אלא גם בשלנית בחסד ובעלת בלוג מדהים ״בננה ספליט״. אז נפגשנו לפני כשנה במסגרת תחרות בישול (אגב, אורה זכתה בה במקום השני), ומאז אנחנו שומרות על הקשר הוירטואלי.
אני ממש רוצה שתכירו את אורה. אני חושבת שהמילה המדויקת ביותר לתאר אותה היא מקסימה. פשוט אישה שנעים להימצא בסביבתה: חכמה, אינטליגנטית, סובלנית, מסבירה. פרפקציוניסטית ברמות. ואלה הסיבות להשתתף בסדנאות בישול ואפייה שהיא מעבירה בביתה - תזכו ללמוד ממורה מיוחדת במינה.
ועוד לא הרחבתי על הבלוג. "בננה ספליט" הוא לא עוד בלוג בישול. זה מקום לשטוף עיניים ולהתפעל מתוצרת בית משובחת שנראית כמו מנות במסעדת גורמה. הכל מיוחד מאוד, יפה בטירוף, מדויק, מוגש באלגנטיות ומצולם בצורה יוצאת מן הכלל. שלמות!
צילום מהבלוג "בננה ספליט"
 
 
קחו למשל את הדבר הנפלא הזה: נשיקות בקצפת,תותים ורוטב פירות יער. לא צריך להרבות במילים - הקינוח הזה חלומי. פשוט שכבות של אושר. רוצים קצת מזה בסוף השבוע הקרוב? מה הבעיה? כנסו לבלוג של אורה ותתכוננו להתאהב!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה