עוגת טראפל שוקולד טבעונית (כשרה לפסח)

עוגת טראפל שוקולד טבעונית (כשרה לפסח)

מאת

עוגת טראפל שוקולד טבעונית (כשרה לפסח)

איזה כיף – החג מגיע ממש בסוף השבוע הזה. אחרי ששיתפתי כאן את מתכוני עוגיות הקוקוס וחטיף המצות עם שוקולד וחמאת בוטנים, הגיע הזמן של כוכבת שולחן ליל הסדר שלי השנה – עוגת טראפל שוקולד טבעונית כשרה לפסח. זאת העוגה הפשוטה ביותר שקיימת בעולם הזה, ויחד עם זאת הכי טעימה. תחשבו על טראפל שוקולד – אז כזה, רק בעוגה 🙂 גם אם אף פעם לא הצלחתם להכין קינוח טעים ומרשים, או לצורך העניין אתם על הפנים בקינוחים באופן כללי, ויש לכם חרדות איומות – השנה אתם הולכים לקבל חוויה מתקנת ולהפתיע את כולם. תישארו איתי..

עוגת טראפל שוקולד טבעונית (כשרה לפסח)

את העוגה המקורית הכנתי פעם בהזמנה לבחור שרצה להפתיע את החברה שלו שמאוד אוהבת שוקולד. מתוך הזדהות מוחלטת המצאתי בשבילה את העוגה הזו, שהיא הדבר הקרוב ביותר לממתק שוקולד. רק מרשים יותר. פרסמתי את התמונה באינסטגרם, ומאז אני לא מפסיקה לקבל בקשות לשתף את המתכון. ערב פסח זו הזדמנות מעולה סוף סוף לעשות זאת.

עוגת טראפל שוקולד טבעונית (כשרה לפסח)
כמו טראפל שוקולד, רק בעוגה

כי מדובר בעוגה שלא רק יפה, טעימה ופשוטה להכנה, ללא אפייה, אלא גם כשרה לפסח! לא – אין דברים כאלה. היא פשוט מושלמת 🙂 וכמו כל טראפל שמכבד את עצמו, גם היא מעוטרת בשכבת קקאו איכותי ובנוסף מקושטת בחצאי תותים שעדיין בעונה.

ההכנה לא רק פשוטה, אלא גם ממש זריזה. את התחתית מכינים תוך כמה דקות ספורות במעבד מזון, את שכבת השוקולד מכינים תוך עוד כמה דקות ספורות במיקרוגל או על באן מרי. לכמה דקות הגענו? נגיד ואתם לא הכי מנוסים במטבח, עדיין ייקח לכם גג 20 דקות. ועוד איזה 3 שעות לייצב אותה במקפיא. אבל היי – זה אומר שאפשר להכין את העוגה מראש, להקפיא ולשנע ממש בלי בעיה לארוחת החג.

עוגת טראפל שוקולד טבעונית (כשרה לפסח)

הקוטר של העוגה לא גדול, אבל אל תמהרו להכפיל את הכמויות. את העוגה הזו אפשר לחלק בקלות ל-20 מנות, ואולי אפילו יותר. היא מאוד עשירה ומרוכזת, ומספיק לאכול ממנה פרוסה ממש דקיקה, והיא כבר תסגור את פינת המתוק שאחרי האוכל. כי זה כמעט 100% שוקולד!

עוגת טראפל שוקולד טבעונית (כשרה לפסח)
ביס שוקולדי מטורף

ולא סתם שוקולד, אלא שוקולד קטיפתי מעולה שנמס על הלשון, שמונח על תחתית קראנצ’ית שכזאת, שמשליחה את המרקם החלק של הטראפל. שחיתות מטורפת שהופכת את ארוחת החג לחגיגת טעמים. חובה לכל אוהבי שוקולד, חובה לכל מי שרוצה להפגיז עם קינוח בלתי נשכח, שאף אחד לא ינחש כמה מעט עמלתם עליו. אם אתם מכינים את העוגה, אל תשכחו לספר לי איך יצא: כאן בתגובות, או בעמודים שלי בפייסבוק או באינסטגרם. נתראה עוד מעט עם מתכוני פסח נוספים, ובינתיים שיהיה חג שמח ובתאבון!

עוגת טראפל שוקולד טבעונית (כשרה לפסח)

אז מה היה לנו?
מרכיבים לעוגה בקוטר 18 ס”מ:
תחתית:
1 כוס שקדים
4 תמרים לחים, מגולענים
1 כף קקאו
1 כף שמן קוקוס
2 כפות סירופ מייפל
שכבת טראפל שוקולד:
350 גרם שוקולד מריר
250 מ”ל (1 כוס + 1 כף) קרם קוקוס
הגשה:
אבקת קקאו
תותים טריים חצויים

 

אופן הכנה:

  1. מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה. מרפדים את הדופן בשקף או פס נייר אפייה.
  2. מכינים את התחתית: שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים בפולסים לתערובת פירורית דקה ודביקה.
  3. מעבירים את המסה לתוך התבנית ומהדקים היטב לתחתית. מעבירים למקפיא.
  4. מכינים את שכבת הטראפל: שמים את השוקולד וקרם הקוקוס בקערה ומחממים במיקרוגל או על באן מרי עד שהשוקולד נמס. מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת חלקה, מבריקה וסמיכה.
  5. יוצקים את השוקולד מעל התחתית, טופחים כמה פעמים על השיש, מיישרים ומעבירים למקפיא ל-3 שעות לפחות, או עד שהעוגה מתייצבת לגמרי. כ-30 דקות לפני הגשה מעבירים למקרר.
  6. מנפים מעל אבקת קקאו, מקשטים בחצאי התותים ומגישים. טובלים סכין במים רותחים, מנגבים וחותכים את העוגה למשולשים קטנים.
  7. שומרים בכלי אטום במקרר.

 

הערות:

  • כשעה לפני הגשה מעבירים את העוגה מהמקפיא למקרר.
  • אפשר להחליף את השקדים באגוזים, אגוזי לוז או אגוזי פקאן.
  • אפשר להחליף את המייפל בסילאן.
  • טעם הקוקוס בשכבת הטראפל לא מורגש. אבל אם אתם ממש לא אוהבים קרם קוקוס, אפשר להחליף אותו בכמות זהה של כל חלב צמחי שאוהבים.
  • אפשר לקשט את העוגה לפי הטעם האישי. ממליצה לא לוותר על הקקאו.
הדפסה
81 תגובות
  1. מיכל שנה 1 לפני
    הגב

    שלום לך.
    עוגה מדהימה ביופיה.
    שאלות:
    1.האם את מקלפת את השקדים לפני הטחינה?
    2. להפחתת קלוריות, 1/2 מכמות הקרם תוריד מחצית בערך מהגובה לא?

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי מיכל. תודה רבה! אני לא מקלפת את השקדים. ולגבי הפחתת מסת העוגה – היא אכן תהיה נמוכה. היא מראש באה לא הכי גבוהה, כי אין צורך. היא הרי מאוד מאוד שוקולדית ועשירה. ממליצה פשוט לאכול חתיכות קטנות ממנה, אבל להכין כמות מלאה, כדי לשמור על המראה החגיגי 🙂 חג שמח!

    • עדי בלום שנה 1 לפני
      הגב

      היי, באיזה תחליף ניתן להשתמש במקום התמרים?
      תודה

      • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
        הגב

        אפשר צימוקים

        • ריטה 8 חודשים לפני
          הגב

          היי אולגה, אם משתמשים בצימוקים מה הכמות? רבע כוס?
          האם להשרות במים קודם לכן?

          • אולגה טוכשר 8 חודשים לפני

            הי ריטה. בין רבע לחצי כןס. צריך להשרות אם הם קשים

    • אסתר אופיר שנה 1 לפני
      הגב

      שלום לך. ראשית העוגה נריאת מדהים. אבל הכנתי אותה בתבנית 24 והיא מאוד נמוכה. מה אפשר להוסיף כדי שתגבה קצת. לא חושבת להוסיף שוקולד כי זה יהיה יותר מידי. אשמח לרעיון. המון תודות

      • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
        הגב

        הי מיכל, לא הכפלת את הכמויות? הגיוני שהיא תהיה נמוכה.. בכל אופן, אפשר להוסיף גובה עם למשל קצפת ותותים. זה גם יותר אוורירי. בהצלחה וחג שמח!

    • הילה שפר 8 חודשים לפני
      הגב

      שלום וברכה
      מה מייצב את העוגה ..כי בעצם שום דבר לא מחזיק אותה, האם לא כדאי להוסיף אגר אגר?

      • אולגה טוכשר 8 חודשים לפני
        הגב

        הי הילה. מה שמייצב את העוגה זה חמאת קקאו שבשוקולד. יחד עם השומן שבקוקוס זה עובד מעולה, ואין שום צורך המייצבים נוספים. בהצלחה!

    • ליאור 2 חודשים לפני
      הגב

      היי אם אני מכינה את העוגה בתבנית בקוטר 12, איך לשנות את הכמויות בהתאם?

      • אולגה טוכשר 2 חודשים לפני
        הגב

        הי ליאור. לדעתי חצי מהכמות תספיק לך.

    • זהר 2 חודשים לפני
      הגב

      הכנתי את העוגה לסדר פסח זוגי שסידרה לנו הקורונה.. יצא מושלם! הכנתי חצי מהכמות(בדיעבד הייתי מכינה הרבה פחות לשניים), לא הייתה לי תבנית קטנה אז הכנתי בקערה שבסוף הפכתי: בחרתי קערה קטנה יחסית, הכנתי את הבסיס וקרצתי ממנו עיגול בקוטר של הקערה ושמתי בפריזר לייצוב. הנחתי ניילון נצמד בתוך הקערה, שפכתי פנימה את מסת השוקולד, ואחרי שהתקשתה קצת בפריזר חיברתי את התחתית מלמעלה. בהגשה זה יצא ממש בקלות עם הניילון הנצמד והיה מהמם טעים ומשמח!!! לגמרי הולך להיות מתכון קבוע שלי. תודה רבה!

      • אולגה טוכשר 2 חודשים לפני
        הגב

        הי זהר, איזו דרך יצירתית ויפה לבין את הקינוח! שמחה שאהבתם 🙂 אם צילמת, מוזמנת להעלות אצלי בפייסבוק או באינסטגרם. ושיהיה חג שמח!

  2. קרן שנה 1 לפני
    הגב

    שלום אולגה, אפשר להשתמש בתמרים רגילים?

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי קרן. אני לא יודעת מה זה תמרים רגילים, אבל בטוח אפשר 🙂 פשוט תדאגי שהתערובת אחרי הטחינה תרגיש דביקה. אם היא לא תהיה מספיק דביקה, תוסיפי עוד קצת מייפל וטיפה שמן קוקוס. בהצלחה וחג שמח!

      • קרן שנה 1 לפני
        הגב

        תודה רבה 🙂 חג שמח 🌺

  3. Anat Velcher Sokalski שנה 1 לפני
    הגב

    המתכון נראה ממש קליל להכנה והתמונות יפיפיות, חושבת להכין לערב החג כקינוח אישי בכוסות קטנות (אין לי עגולה בקוטר 18), האם נראה לך שמתאים כקינוח כוסות ?

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי ענת, תודה רבה! לדעתי יכול להתאים, אבל ב-2 תנאים: אל תקפיאי, תשמרי מלחתכילה במקרר. ואל תעשי מנות גדולות, כי זה עשיר מאוד מאוד! שיהיה בהצלחה וחג שמח!

      • Hilla Zvulun שנה 1 לפני
        הגב

        just wondering, why not freeze? sorry don’t have a Hebrew
        keyboard.

        • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
          הגב

          הי הילה. אפשר גם להקפיא. עדיף להגיש אבל מהמקרר

          • Hilla Zvulun שנה 1 לפני

            thanks and hag sameach!

  4. רעות שנה 1 לפני
    הגב

    כשאת כותבת קרם קוקוס זה אומר שצריך להשתמש רק בשכבה של השומן או בהכל?
    חדשה בתחום הטבעוני אז יכל להיות שאני מדברת שטויות… חחח

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי רעות, נעים מאוד והכל בסדר. אין דבר כזה שאלות לא רלוונטיות 🙂
      צריך להשתמש בכל תכולת פחות קרם הקוקוס. לא מקציפים, אז גם לא צריך להפריד. שיהיה בהצלחה עם העוגה וחג שמח!

  5. הדר שנה 1 לפני
    הגב

    היי, העוגה נראית מהמם! אני אלרגית לשקדים ואגוזים… יש לך רעיון למה ניתן לשים במקום?

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי הדר, תודה רבה! אפשר קשיו ובוטנים, אם זה לא נכלל באלרגיה. אם לא, לטחון עוגיות כשרות לפסח. בהצלחה וחג שמח 🙂

  6. miriomri שנה 1 לפני
    הגב

    חלב קוקוס גם יהיה בסדר במילוי, במקום קרם קוקוס?

    • אולגה שנה 1 לפני
      הגב

      כן, אין בעיה להשתמש בחלב קוקוס

  7. ‫מעין גלס‬‎ שנה 1 לפני
    הגב

    היי אולגה, האם להשתמש בקרם קוקוס שהיה במקרר לילה?

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי מעיין, אין צורך. גם ככה ממיסים אותו עם השוקולד.

      • ‫מעין גלס‬‎ שנה 1 לפני
        הגב

        אח”כ קראתי שוב את המתכון וראיתי שאין צורך חח. תודה רבה על התגובה המהירה!! ❤

  8. Nataly שנה 1 לפני
    הגב

    היי. העוגה מראת מדהימה.. אפשר להשתמש בשמנת רגילה במקום?

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי, לגרסה חלבית כן. לפרווה אפשר גם שמנת צמחית

  9. טל שנה 1 לפני
    הגב

    הי, במידה ואין לי סירופ מייפל, יש אפשרות לתחליף אחר?

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי טל, אפשר לנסות סילאן

      • טל שנה 1 לפני
        הגב

        יש לי גם סירופ אגבה..מתאים?

        • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
          הגב

          כן, תוסיפי לפי הטעם

  10. מיטל שנה 1 לפני
    הגב

    אולגה הנדירה! הכנתי הערב ויצא מעדן !!!! כמה פשוט-ככה טעים . 🙏👌🙏 תודה וחג שמח !!!

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי מיטל, איזה כיף לשמוע! הכי שמחה שאהבת 🙂 אם צילמת, מוזמנת לפרסם בעמודים שלי בפייס או באינסטגרם. שיהיה חג שמח 🌸

  11. מיכל שנה 1 לפני
    הגב

    שאלה.
    האם לדעתך אחרי שאוכלים ממנה
    אפשר להחזיר להקפאה?

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי מיכל. אין צורך – אפשר לשמור את העוגה במקרר, לדעתי לפחות שבוע. עדיף בלי התותים, הם מתחילים לנבול בשלב כלשהו..

  12. מיכל שנה 1 לפני
    הגב

    שלום לך.
    שאלות נוספות:
    1.למה את מרפדת את תחתית העוגה ואת השוליים?
    2. ואם אני שמה את הבצק ושכבת הקרם,זה יהיה יציב על הנייר ולא “ירקוד” לי?

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      1. פשוט יותר קל לשלוף ככה את העוגה מהתבנית
      2. בלי תבנית? בטוח ירקוד. חייבים תבנית או רינג. העוגה מתייצבת בקירור.

      • מיכל שנה 1 לפני
        הגב

        שלום לך.
        הכנתי את העוגה.
        המתכון כל-כך מדוייק ופשוט.
        יצאה נפלאה.
        ובהחלט לא רק טבעונים נהנו ממנה.
        היא תהפוך לעוגה קבועה, ולא רק לפסח.
        תודה לך.

        • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
          הגב

          איזה כיף לשמוע! תודה רבה לך 🙂

  13. מיכל שנה 1 לפני
    הגב

    שאלה נוספת:
    הקקאו והתותים רק לפני ההגשה נכון?

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      נכון מאוד 🙂

  14. Regina שנה 1 לפני
    הגב

    היי, שאלה: האם אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק גדולה במקום? בתודה מראש

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי רגינה. באופן עקרוני כן, אבל לדעתי תצטרגכי להוסיף 50% למצרכי המתכון. תלוי בגודל התבנית.

    • Liat Chasid 11 חודשים לפני
      הגב

      היי אולגה! נראה מדהים, אם אשתמש בתבנית של 28 זה יכול לעבוד או שלא תהיה מספיק יציבה? ובכמה להגדיל את הכמויות?

      • אולגה טוכשר 11 חודשים לפני
        הגב

        הי ליאת, תודה רבה! העוגה תתייצב בכל תבנית, לא משנה מה הגודל שלה. 28 זה ענק. את תצטרכי לעשות כפול 3 לפחות, ועדיין העוגה תהיה לך נמוכה. לכמה אנשים היא מיועדת? למה התבנית כל כך גדולה? 🙂

        • Liat Chasid 11 חודשים לפני
          הגב

          אין לי פשוט בבית תבניות קטנות יותר 😳 זה לא מיועד ליותר מידיי אנשים, אראה אם יש לי אופציה לקנות קטנה יותר! תודה!
          ולגבי הבסיס, יש לי אגוזי לוז טחונים, אפשר להשתמש בהם במקום שקדים? אם כן בריזו כמות להמיר?

          • Olga Touksher 11 חודשים לפני

            ממליצה להשיג תבנית או רינג קטן יותר, אפילו חד פעמי יילך. העוגה מאוד עשירה ואי אפשר לאכול ממנה יותר מדי. אפשר להסתדר עם קוטר קטן 🙂 לגבי ההמרה – אותה הכמות. בהצלחה ושבת שלום 🙂

  15. אפרת בכר שנה 1 לפני
    הגב

    היי אולגה, אפשר פשוט להשתמש בשקד טחון? או שצריך מרקם יותר גס של התערובת?
    ואם אפשר, מה הכמות הנדרשת?
    תודה!

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי אפרת, אין באמת חוקים 🙂 עם שקד טחון המרקם יהיה ממש חלק ולא תרגישי גושים. זה בסדר גם. צריך את אותה הכמות אני מאמינה. בהצלחה וחג שמח!

  16. גולן שנה 1 לפני
    הגב

    היי אולגה, העוגה ניראת נהדר! כ”כ פשוט ובכל זאת הסתבכתי: הקרם התפרק לי תוך כדי חימום ועירבוב על בן מרי. המים לא נגעו בתחתית הקערה. השתמשתי בשוקולד מריר 85% וחלב קוקוס של חברת אירודי (19%שומן).יש לך מושג למה זה קרה לי?

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי גולן, מקווה שהנזק לא היה בלתי הפיך. אקדים ואומר שכשמשהו מתפרק, לרוב אפשר לחבר את זה בחזרה (נשמע קצת פילוסופי אפילו 😊) בעזרת בלנדר מוט או ערבוב עוצמתי אחר, כי מדובר באמולסיה. אני לא בטוחה מה קרה, אבל מניחה שפוט היה צריך כל הזמן לערבב. מה שלום העוגה?

  17. סיגל אזרפיק שנה 1 לפני
    הגב

    רוצה להכין את העוגה להערב.
    נוזל קוקוס גם יכול לעבוד?
    ואם עושה עם שמנת רגילה האם עדיין להמיס בבן מארי ביחד עם השוקולד?
    תודה וחג שמח

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי סיגל. כן וכן 🙂 בהצלחה וחג שמח!

      • סיגל אזרפיק שנה 1 לפני
        הגב

        המון המון תודה וחג שמח

  18. מיצ שנה 1 לפני
    הגב

    כשקיבלתי את המתכון במייל ישר קניתי קרם קוקוס ושוקולד מריר. כמה שעות לפני ליל הסדר באמת מוניתי לאחראית עוגה ורצתי למטבח.
    הכפלתי כמויות, אבל בתבנית 24 העוגה לא יצאה מאוד גבוהה (וטוב שכך, כי אמאלה כמה שוקולד), אז הוספתי עליה קצפת רכה ומלא תותים ופרחי כובע הנזיר, בשביל השופוני 😉 יצאה עוגה מהממת. השוקולד עשיר ונמס בפה וקצפת מאוד איזנה אותו.
    תודה על מתכון נהדר! חג שמח

    • אולגה שנה 1 לפני
      הגב

      הי, איזה כיף לשמוע! שמחה שאהבת. אם צילמת את כל השופוני, מוזמנת לפרסם בדף שלי בפייס או באינסטגרם 🙂 חג שמח!

  19. הדס שנה 1 לפני
    הגב

    חייבת להודות על המתכון הנפלא.
    הכנתי בטעות בתבנית של 24, נבהלתי מהגובה שיצא אבל מהר מאוד הבנתי שזה מותאם ובטעם בהחלט הולך לפצות
    היתה התלהבות גדווולה, המון תודה .אין לי ספק שץהפוך לעוגה קבועה ולא רק לפסח!!

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי הדס, אני ממש שמחה לשמוע 🙂 תודה ששיתפת אותי וחג שמח!

  20. שרי שנה 1 לפני
    הגב

    נראה מעולה!!!! הולך עם 300 גר שוקולד מריר?? זה מה שיש כרגע… חחח

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי שרי, תודה! הולך, אבל צריך להפחית 50 מ״ל מהחלב הצמחי. בהצלחה!

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הכוונה לקרם הקוקוס שבמתכון

  21. מזל שנה 1 לפני
    הגב

    בוקר טוב, נשמע מעולה !! האם ניתן להחליף את קרם הקוקוס בחלב רגיל ? המרקם יהיה זהה ?

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי מזל, תודה רבה! המרקם יותר קטיפתי כשמשתמשים בקרם קוקוס או שמנת צמחית, אבל גם עם חלב זה יהיה טעים מאוד. בהצלחה 🙂

  22. סמדר שנה 1 לפני
    הגב

    היי אולגה, אשמח להמיר את שמן קוקוס במה אפשר? , תודה על מתכונים נהדרים

    • אולגה טוכשר שנה 1 לפני
      הגב

      הי סמדר, תודה רבה! אפשר להחליף בחמאת קקאו או מרגרינה.

  23. orly 2 חודשים לפני
    הגב

    מה זה קרם קוקוס?
    על הפחית כתוב״נוזל קוקוס״

    • אולגה טוכשר 2 חודשים לפני
      הגב

      הי אורלי, מה שיש לך זה חלב קוקוס. בעיקרון אפשר להשתמש גם, אבל מרקם העוגה יהיה קצת פחות קרמי. יש בחלב קוקוס פחות אחוזי שומן מהקרם.

      • orly 2 חודשים לפני
        הגב

        תודה רבה .. אחפש בסופר קרם קוקוס – האם יש לך הצעה לתחליף אם לא אמצא?

        • אולגה טוכשר 2 חודשים לפני
          הגב

          כן, שמנת צמחית

          • אורלי 2 חודשים לפני

            האם ניתן להשתמש בשמנת מתוקה להקצפה? האם אותה כמות ? 250 מל ?

          • אולגה טוכשר 2 חודשים לפני

            הי אורלי. כן, אין בעיה. זה אותה הכמות.

  24. שקד 2 חודשים לפני
    הגב

    היי!
    נראה מעולה 🙂
    אם אני רוצה להכין בתבנית 20, צריך להגדיל כמויות? אם כן בכמה?
    או שהעוגה פשוט תהיה טיפה יותר נמוכה אבל לא קריטי?

    • אולגה טוכשר 2 חודשים לפני
      הגב

      הי שקד, העוגה כבר לא כל כך גבוהה, אז הייתי ממליצה להגדיל ב-50%. בהצלחה וחג שמח!

  25. שיא 4 שבועות לפני
    הגב

    הכנתי אתמול ויצא מוצלח מאוד!! יש לי ספק קטן, את השתמשת בקרם קוקוס מומתק או ללא תוספת סוכר?

    • אולגה טוכשר 4 שבועות לפני
      הגב

      הי, שמחה לשמוע. האמת היא שאין לי מושג – לא הסתכלתי על הרכיבים של קרם קוקוס. אני משתמשת בקרם קוקוס רגיל מהסופר, כזה שבא בפחיות. די סטנדרטי. למה? יצא מתוק מדי?

השאר תגובה

אולי יעניין אותך גם